Du føler deg som hjemme...

Èn pute, to puter eller tre? Du sover godt i et av våre nyrenoverte hotellrom…
Vi har lagt vekt på detaljer for at du skal trives hos oss. Kryp opp i en av våre myke senger med masse puter og nyt en rykende fersk kopp kaffe fra din egen espressomaskin. Eller kanskje du vil kose deg med din favorittfilm på hotellrommets digitale flatskjerm, som forøvrig også har mulighet for tilkobling til PC/Mac. Fri tilgang til trådløst nett/WiFi er en selvfølge!

Alle våre 28 standard hotellrom er delikat innredet. Små, koselige rom, med all ønskelig komfort. Badene har høy standard med tidløst design. Minibar og espresso-maskin, samt hårføner og lekre designprodukter på badet er forøvrig standard på alle rom. Noen av rommene i andre etasje har en liten balkong som vender ut mot vår solrike hage. Av rommene i tredje etasje har noen fjordutsikt.

Stacks Image 1563
Stacks Image 1565

En ny dag - en ny sjanse!
Morgenfugl eller ikke, frokost er inkludert, og den gir deg en god start på dagen. I hyggelige "Jacobinestuen" er kaffen klar. Her serveres frokostbuffet med varme og kalde retter. I sommerhalvåret, eller om været tillater det, innta gjerne frokosten i hotellets koselige hage, "Reenskaughagen". Her kan forøvrig også diverse forfriskninger inntas i hotellets åpningstid.

Stacks Image 1536


Åtte av hotellrommene ligger i den gamle delen av hotellet. Disse er større, og hvert rom har individuell innredning. To rom er utstyrt med badekar, to har tre senger og to har fjordutsikt. Ett av rommene har forskriftsmessig utstyr for funksjonshemmede.

Stacks Image 1520
Stacks Image 1518
Stacks Image 1526


I høysesongen er det et yrende natteliv i Drøbak, og noen rom kan være utsatt for støy.
Be gjerne om et rolig rom.
Våre hjemmesider er under utarbeidelse og vil bli oppdatert fortløpende.