VELKOMMEN TIL VAKRE DRØBAK...

Drøbak - Oslofjordens vakreste småbyidyll…

Med sentral beliggenhet midt i hjertet av idylliske Drøbak og kun et steinkast fra Oslofjorden, er vårt hotell det beste utgangspunkt for et vell av gode opplevelser. Det meste finnes i umiddelbar nærhet, så bilen kan parkeres.

Drøbak, som av mange betegnes som "Oslofjordens Perle", ligger en halvtimes biltur fra byene Oslo, Drammen og Moss. Helt siden 1800/1900-tallet har byen gjort seg bemerket for et rikt kunst- og kulturliv. Byen har i dag flere gallerier, foruten "Avistegnernes Hus" - et galleri og visningssted for avistegning, tegneserier og illustrasjonskunst.

Byen innbyr til vandreturer i pittoreske gater med vakre, verneverdige gamle "skipperhus"…

Stacks Image 60

I sommerhalvåret frister Oslofjorden med forfriskende morgenbad, og i Båthavna kan man få kjøpt ferske reker. Her er det et yrende folkeliv. Et besøk i Drøbak Akvarium kan anbefales. Berøringsbassenget er en spennende opplevelse for både liten og stor. For de spesielt interesserte ligger Drøbak Båtmotormuseum like i nærheten.

Drøbak Badepark har vakker beliggenhet i forlengelse av båthavna. Her byr lett fremkommelige stier på spaserturer, og badelystne kan boltre seg på strender og svaberg med stupebrett i varierende høyder. Store velstelte plener innbyr til soling, lek og ballspill, og for de minste finnes det lekeapparater.

Av årlige populære festivaler, kan nevnes "Drøbak Havnefestival", "Drøbakfestivalen" og "Gitarer ved fjorden", hvor kjente og kjære artister underholder utendørs i sommersesongen.

Stacks Image 32
Stacks Image 36
Stacks Image 75
Stacks Image 44

Stacks Image 99

Stacks Image 87
Stacks Image 91
Stacks Image 93

Våre hjemmesider er under utarbeidelse og vil bli oppdatert fortløpende.